04.04.23

Aktiivisessa treenaamisessa oikeanlaisen ravinnon merkitys korostuu, olipa tavoitteena kunnon kohotus, lihasten kasvattaminen tai laihduttaminen. Laadukkaiden ravintoaineiden saanti on ensiarvoisen tärkeää. Tehokkaat ja turvalliset BioSteel-urheiluravinteet on kehitetty ilman turhia lisäaineita. Ne ovat tärkeänä tukena niin huippu-urheilijan kuin liikunnanharrastajan hyvinvoinnille.

BioSteel tukee harjoittelua tehokkaasti ja helposti käytettävässä muodossa. Tuotteet tarjoavat ammattiurheilijan ja aktiivisen liikkujan tarpeisiin mm. proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja ja elektrolyyttejä. Nestemäisistä valmisteista ravintoaineet imeytyvät nopeasti.

BioSteel tarjoaa tärkeitä ravintoaineita ilman mitään ylimääräistä. Makeutukseen on käytetty pääsääntöisesti luonnollisia ja vähäenergisiä stevia-kasvista saatavia stevioliglykosideja, ja valmisteiden proteiinit ovat puhtaita ja hormonivapaita. Suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia. BioSteel on Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden ostetuin urheilujuoma- ja ravintolisä.

Biosteel puhtaat valmisjuomapakkaukset

Polttoainetta keholle ennen treeniä

Ennen harjoittelua ja sen jälkeen nautitut proteiinit edistävät lihasmassan säilymistä ja kasvua. Proteiinien rakennusaineita ovat aminohapot.

  • Beets by BioSteel Pre-Workout on ainutlaatuinen kasvipohjainen latausjuoma, joka sisältää punajuurijauhetta sekä tärkeitä aminohappoja L-sitrulliinia, L-arginiinia ja L-karnitiinia. Punajuuri on saavuttanut suuren suosion erityisesti kestävyysurheilijoiden parissa.
  • BioSteel Sports Hydration Mix -urheilujuomajauheet ovat ravintolisiä, joissa on elektrolyyttisekoitus, aminohappoja ja B-vitamiineja.
    • B6-vitamiini edistää normaalia proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
    • Tiamiini, riboflaviini ja B6-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
    • Riboflaviini ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Rakennusaineita ja energiaa palautumiseen

Liikunnasta rasittuneet lihakset tarvitsevat proteiinia. Ne edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitoa sekä luuston pysymistä normaalina.

Keho tarvitsee myös hiilihydraatteja täydentämään lihasten glykogeeni eli energiavarastoja. Laadukkaat, puhtaat proteiinit ja hiilihydraatit sekä niiden optimaalinen suhde ovat ensiarvoisen tärkeitä. 

  • BioSteel Recovery Protein Plus sopii intensiiviseen harjoitteluun tai käytettäväksi kilpailun jälkeen. Proteiinin lähteistä heraproteiini-isolaatti imeytyy nopeasti lihasten tarpeisiin. Misellikaseiini puolestaan imeytyy hitaasti. Hiilihydraatin lähteinä on tummaa riisisiirappia, maltodekstriiniä ja orgaanista ruokosokeria, jotka nostavat energiatasoa juuri sopivasti.
  • Palautumisen tueksi kannattaa ottaa hyvänmakuinen BioSteel Sports Green superruokavalmiste, joka sisältää muun muassa spirulinaa, parsakaalia, lehtikaalia, pinaattia, mustikkaa, koentsyymi Q10:ä ja vihreä tee -uutetta. Se tarjoaa liikkujalle rautaisannoksen aminohappoja ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä.

Tutustu myös BioSteelin kattavaan valikoimaan proteiini- ja aminohappovalmisteita sekä urheilujuomia. 


Lue lisää proteiineista

Lue lisää tuoteturvallisuudesta

Lue lisää nesteytyksestä