05.04.23

BioSteel on Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilijoiden suosituin urheilujuoma- ja lisäravinne. Tuoteperheellä on sopimus NHL:n kanssa, ja sitä suosivat myös monien muiden urheilulajien ammattilaiset sekä liikunnan harrastajat. Valikoima sisältää urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nesteytystuotteita sekä tuotteita urheilutankkaukseen ja palautumiseen. Urheilujuomat sisältävät mm. B-vitamiineja, aminohappoja ja elektrolyyttejä.

BioSteelin tarina alkoi halusta kehittää urheilijoille kokonaisvaltainen tuote ilman turhia kaloreita ja lisäaineita sekä ilman sokeria ja kofeiinia. Näin syntyi legendaarinen Pink Drink, joka sisältää liikkujalle tärkeitä ravintoaineita. Lisäksi suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia.

Turvallisuus ja puhtaus edellä – jokaisen liikkujan hyväksi

BioSteel-tuotteet soveltuvat huippu-urheilun ja kovemman treenaamisen ohella arkiliikkujille, iästä ja tasosta riippumatta. Helteellä nesteytys on erityisen tärkeää kaikille

NSF-sertifikaatti*) sekä eurooppalaisen testilaboratio LGC:n analyysit takaavat, että BioSteel-tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista, eikä niissä ole esimerkiksi hormonijäämiä. Koska BioSteel on luotettava valinta tiukan doping-seulan läpäiseville urheilijoille, on se sitä kaikille muillekin liikunnan harrastajille. 

BioSteel panostaa pakkausten ekologisuuteen: Sports Drink -urheilujuomien pakkaukset on tehty uusiutuvista materiaaleista, ja ne ovat uudelleensuljettavia ja kierrätettäviä.

Pohjois-Amerikan yli 30 000 myyntipistettä kertovat omaa tarinaansa, ja lähiaikoina tuotanto käynnistetään myös Euroopassa. 

Lue lisää nesteytyksestä

Lue lisää urheilutankkauksesta ja palautumisesta

Lue lisää proteiineista


*) NSF (National Sanitation Foundation) on voittoa tavoittelematon julkisen terveyden ja turvallisuuden organisaatio, joka testaa, arvioi ja sertifioi tuotteita ja järjestelmiä. Se on maailman johtava elintarviketurvallisuuden tuotesertifioinnissa, keskittyen elintarvikkeisiin, veteen, sisäilmaan ja ympäristöön. NSF tekee tuotetestauksia ja materiaalianalyysejä pistokokein tuotantolaitoksille etukäteen ilmoittamatta.