04.04.23

Proteiinit ja niiden rakennusosat aminohapot ovat tärkeitä niin huippu-urheilijan kuin kuntoliikkujan tavoitteiden saavuttamiselle. Niitä tarvitaan kuitenkin myös arkiseen lihaskunnon ylläpitämiseen. BioSteel tarjoaa kattavan valikoiman proteiini- ja aminohappovalmisteita helposti käytettävässä muodossa. 

Urheilijat ja aktiiviset liikunnan harrastajat voivat tarvita jopa kaksinkertaisen määrän proteiinia verrattuna vähän liikkuviin. Proteiineja olisi hyvä saada joka aterialla pitkin päivää. Tehokkaat ja turvalliset proteiinijuomat auttavat kiireistä urheilijaa nauttimaan päivittäin säännöllisesti ja riittävästi proteiinia.

Proteiineja tarvitaan kudosten rakennusaineeksi ja uusiutumiseen. Lisäksi ne ovat useiden elintoimintojen säätelyyn tarvittavien hormonien ja entsyymien rakennusaineita. Proteiineja tarvitaan myös elimistön puolustusjärjestelmän ylläpitoon sekä ravintoaineiden ja muiden molekyylien kuljettamiseen veressä.

Ennen treeniä ja heti sen jälkeen nautittuna proteiinit edistävät lihasmassan säilymistä ja kasvua.

Maidon ja kasvikunnan proteiineja

  • Maidon hera on mainio proteiininlähde etenkin palautumiseen hyvän aminohappokoostumuksensa vuoksi. BioSteel 100 % Whey Protein sisältää korkealaatuista heraisolaattia, herakonsentraattia ja herahydrolysaattia. BioSteel Whey Protein Isolaten sisältämällä erittäin korkealaatuisella heraisolaattilla on ihanteellinen aminohappokoostumus, ja valmiste sopii myös herkkävatsaisille.
  • BioSteel Recovery Protein Plus sopii käytettäväksi intensiivisen harjoittelun tai kilpailun jälkeen. Se sisältää laadukkaiden heraproteiinien lisäksi hiilihydraatin lähteitä: tummaa riisisiirappia, maltodekstriiniä ja orgaanista ruokosokeria, jotka nostavat energiatasoa juuri sopivasti.
  • BioSteel Plant-Based Protein on täysin vegaaninen tuote, jonka proteiinit ovat peräisin tummasta riisistä, herneestä ja kurpitsansiemenestä. Tuote sisältää kattavasti elimistön tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja ja se voidaan nauttia milloin vain - vaniljan tai suklaan makuisena.

Aminohappoja täsmätarpeisiin

Proteiinit eli valkuaisaineet koostuvat aminohapoista, joista osa on ihmiselle välttämättömiä. Ihmisen keho ei pysty itse muodostamaan välttämättömiä aminohappoja, vaan ne tulee saada ravinnosta. Eläinkunnan tuotteet sisältävät kaikkia tarvittavia aminohappoja, mutta kasvissyöjien tulee nauttia monipuolisesti erilaisia kasvikunnan proteiininlähteitä.
  • BioSteel Sports Hydration Mix on verraton tuote kehon nesteytykseen treenauksen yhteydessä tai aina, kun halutaan virkistyä. Tuote sisältää kasvipohjaisia aminohappoja, elektrolyyttejä ja mm. riboflaviinia ja B6-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Vegaaninen BioSteel Plant Amino Power sisältää keholle välttämättömiä aminohappoja.
  • Kollageeni on lihasten ja sidekudosten proteiini, jota elimistössä on luonnostaan. Elimistö muodostaa kollageenia ravinnon proteiineista. Elimistön oma kollageenin tuotanto alkaa vähentyä jo 25 vuoden iässä. BioSteel Sport Collagen sisältää kala- ja nautakollageeneja.

BioSteel-proteiinivalmisteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia. Nestemäiset valmisteet imeytyvät elimistöön nopeasti.

Lue lisää urheilutankkauksesta ja palautumisesta

Lue lisää BioSteelin tarinasta