01.03.23

Urheilijat ja treenaajat miettivät yhä tarkemmin, mitä nesteytystuotteet sisältävät. BioSteel vastaa tähän huutoon.

Urheilujuomien ja ravinnelisien terveellisyys puhuttaa entistä laajemmin Suomessa, uutisoi Iltalehti. Kantaa ottavat usein vahvasti myös urheilevan nuorison vanhemmat. BioSteel tarjoaa toivotun sokerittoman ja kofeiinittoman vaihtoehdon.

BioSteel-perhe sisältää urheilujuomia, ravintolisiä, proteiini- ja aminohappovalmisteita, nesteytystuotteita sekä tuotteita urheilutankkaukseen ja palautumiseen. Urheilujuomat sisältävät mm. B-vitamiineja, aminohappoja ja elektrolyyttejä. Tuotteissa panostetaan ensiluokkaisiin ainesosiin, läpinäkyvyyteen, toimivuuteen ja aitouteen. Suuri osa tuotteista on vegaanisia ja gluteenittomia sen lisäksi, että ne kaikki ovat sokerittomia ja kofeiinittomia. 

NHL:n käyttämä tuotemerkki on taatusti tutkittu

Jääkiekko on suomalaisia erityisen lähellä oleva laji, ja BioSteelin yhteistyö NHL:n kanssa kiinnostaakin vahvasti. Tuotetta suosivat kuitenkin myös muiden urheilulajien ammattilaiset ja liikunnan harrastajat. 

NHL:n kovat vaatimukset ovatkin tae monesta: kun BioSteel on luotettava valinta tiukan doping-seulan läpäiseville urheilijoille, on se sitä kaikille muillekin liikunnan harrastajille - tasosta tai iästä riippumatta. NSF-sertifikaatti sekä eurooppalaisen LGC-testilaboration analyysit takaavat, että tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista, eikä niissä ole esimerkiksi hormonijäämiä.

- Olemme olleet yllättyneitä siitä, miten paljon BioSteelin terveellisyys kiinnostaa käytännössä kaikkia, joiden kanssa keskustelemme - huippu-urheilijoista perustreenaajiin ja urheilukentän kannatusjoukkoihin. Tällaisia tuotteita on selvästi kaivattu. Ehkä kofeiini ja sokeri ovat monien mielestä ottaneet liiankin kovan otteen tuotekategoriasta, pohtii tuotemerkkiä maahantuovan yrityksen Nice-Tradingin toimitusjohtaja Markus Hietamäki.

BioSteel Sports Drink -urheilujuomien pakkaukset on tehty uusiutuvista materiaaleista. Käytettävyyttä ja ekologisuutta lisäävät uudelleensuljettavuus ja kierrätettävyys. Tuotanto on käynnistymässä lähiaikoina myös Euroopassa.

Valtakunnallinen saatavuus tärkeä

BioSteel-tuotteita on jo saatavilla Intersporteista ja HockeyBase-myymälöistä, useista Citymarketeista ja K-Supermarketeista, hyvin varustelluista erikois- ja urheiluliikkeistä, liikuntapisteistä sekä osoitteista www.verkkokauppa.com ja www.hockeybase.fi.

Tuotteiden jakelu laajenee jatkuvasti. Valtakunnallisen saatavuuden takaa jo nyt huhtikuussa auennut www.biosteel.fi-verkkokauppa.