BioSteel ja Helsingin IFK yhteistyöhön

BioSteel ja Helsingin IFK yhteistyöhön
3.10.2016 Jukka Ropponen

Espoo 3.10.2016

hifk-150x150Tänä syksynä solmitun monivuotisen yhteistyösopimuksen ansiosta BioSteel toimittaa ravintolisät Helsingin IFK:n liigajoukkueelle.

BioSteel-tuotteet on alun perin kehitetty nimenomaan jääkiekon tarpeiden mukaan ilman kaupallisia suunnitelmia. Kehityksen takana on Toronto Maple Leafsin entinen fysiikkavalmentaja Matt Nichol, joka on tutkinut pelaajien käyttämien lisäravinteiden turvallisuutta, terveellisyyttä ja hyötyjä.

BioSteel-tuotteet ovat laajasti käytössä ammattijääkiekkoilijoiden parissa ympäri maailman. Iso joukko NHL-, KHL-, Liiga- ja Suomen A-maajoukkueen pelaajia käyttävät tuotteita. IFK on ensimmäinen Liigajoukkue, jonka kanssa BioSteel on tehnyt yhteistyösopimuksen.

IFK siirtyy nyt samojen luonnollisten ravintolisien käyttäjäksi kuin kuvan Connor McDavid

IFK siirtyy nyt samojen luonnollisten ravintolisien käyttäjäksi kuin kuvan Connor McDavid

Osana nyt tehtyä yhteistyösopimusta BioSteel järjestää vuosittain ravintokoulutusta IFK:n juniorivalmentajille.

”Faktat ja puolueettomat tutkimukset puhuvat kylmää kieltä BioSteelin puolesta. Näiden ravinnelisien avulla saamme selkeän kilpailuedun muihin nähden niin jaksamisen kuin myös palautumisnopeuden osalta” kertoo IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen.

”Meille ravintolisien terveellisyys ja luonnonmukaisuus olivat myös avaintekijöitä valintaa suoritettaessa. Sillä on todella suuri merkitys, että esimerkiksi pinkki urheilujuoma on sokeriton” sanoo yli 20 vuotta IFK:n lääkärinä työskennellyt Petri Helenius.

 

Lisätietoja:
Jukka Ropponen
Toimitusjohtaja
GoaliePro Consulting Oy
BioSteel jakelija, Suomi, Ruotsi & Viro
0400-423 910
info (at) biosteel.fi